Ga naar de pagina-inhoud

Als specialist in reiniging en recyclage van grond en andere minerale stromen combineert Bremcon haar breed spectrum aan methodes en technieken met ervaring en kennisopbouw. Onze experts hebben een doorgedreven kennis van de milieuwetgeving, Vlarea en Vlarebo. Ons eigen hergebruiknetwerk staat garant voor doeltreffende recyclageoplossingen.

Al deze zaken samen maken dat Bremcon bijna elke verontreinigde grond of andere minerale stroom kan recycleren of omvormen tot een herbruikbare secundaire stof. Die reiniging kan bij ons of bij u gebeuren: voor grote oppervlakten zetten wij een mobiele natte-reinigingsinstallatie in op de locatie van de klant. Onze afdeling R&D voert op voorhand een haalbaarheidsstudie uit. We bepalen ook vooraf, via gestandaardiseerde laboratoriumproeven, welke techniek de meest efficiënte is. Zo weet u steeds precies welke kosten u mag verwachten.

Het grondrecyclagecentrum van Bremcon vindt u in Zwijndrecht (Burcht). Met zijn strategische ligging, in de nabijheid van de E17 en van de Schelde, is het centrum vlot bereikbaar zowel over de weg als over het water.