Ga naar de pagina-inhoud

Hebt u een bodemprobleem? Ontgraving? Wilt u een drijf- of zinklaag verwijderen? Grondwaterzuivering of in-situ sanering?

Wij staan u (pro)actief bij en zoeken samen naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem. Bremcon ontwikkelt, bouwt en onderhoudt haar eigen installaties. Dankzij een landelijk opererend servicenetwerk zijn wij in staat een snelle opbouw en een goede uitvoering te garanderen. Wij gaan nooit uit van standaardoplossingen maar kiezen voor maatwerk. Zo verloopt elk project op de meest efficiënte manier.

Wat Bremcon zo anders maakt dan haar concurrenten? Ons kenniscentrum. Dat is een groep experten in de verschillende vakgebieden van de bodemsanering. Zij staan niet alleen in voor het zoeken naar de meest optimale saneringsoplossingen maar houden zich ook bezig met toegepast onderzoek en ontwikkeling. Zo innoveren we continu. Deze aanpak maakt ook dat we graag als een projectteam werken. Maar uiteraard neemt Bremcon ook vanuit gewone aanbestedingen saneringsprojecten aan voor zowel overheid als onderneming.